Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.

Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Családbarát Kórházi Osztály 2019
Április 25-én lesz eredményhirdetés... »

Babára vágyva - Országos roadshow
Interaktív beszélgetős esteket szervezünk a termékenységről... »

Kopp-Skrabski-díj 2018
Átadtuk az idei díjakat... »

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

Családbarát Konferencia elismerést kapott a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata

Az első Családbarát Konferencia címet adományozta a Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozatának a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Az elismerést augusztus 23-án, a Club Tihanyban adta át Ujváry András, a Mozgalom szóvivője Simon Beatrixnak, a Kommentár Alapítvány elnökének, a konferencia egyik szervezőjének.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapján gyűjti azokat a helyeket, ahova öröm elmenni gyermekkel, mert a szülők és gyermekeik is egyaránt jól érzik magukat.

A Kommentár Alapítvány Tranzit rendezvénysorozata azért nyerte el ezt az elismerést, mert gyermekbarát intézkedéseivel a családos érdeklődők számára is kedvező lehetőséget biztosított a részvételre. A családdal érkező vendégek családi szobát, kedvezményes családi belépőt kaptak, mindemellett gyermekmegőrző szolgáltatás és gyerekprogramok is rendelkezésre álltak a konferencia ideje alatt.

„A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azon dolgozik, hogy megszülessenek a kívánt gyermekek. Ezt úgy tudjuk elérni, ha bebizonyítjuk, hogy a gyerekkel nem megáll az élet, hanem elkezdődik. Az ilyen családbarát programok, mint ez a konferencia - közösséget teremt és támogatja a fiatalok a családalapítását” – mondta Ujváry András, a Mozgalom szóvivője.

További családbarát helyekről az alábbi linken olvashat:

Amennyiben Ön is tud olyan szállodát, éttermet, vagy bármilyen szolgáltatót, melyet családbarátnak ítéltél meg, ajánlja nekünk:

Sajtókapcsolat:

Timbókovics Alexandra

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
1016 Budapest, Mészáros u. 58/A

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!