Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.
Célunk, hogy megszülessenek
a kívánt, tervezett gyermekek.


Média - Blog - Közlemény
Tudj meg többet rólunk a médián keresztül... »

Családbarát Kórházi Osztály 2019
Április 25-én lesz eredményhirdetés... »

Babára vágyva - Országos roadshow
Interaktív beszélgetős esteket szervezünk a termékenységről... »

Kopp-Skrabski-díj 2018
Átadtuk az idei díjakat... »

Családbarát helyek
Ajánlj Családbarát helyet! Országos adatbázisunk folyamatosan bővül... »

  Családbarát Vállalatok

A Díjról:

A Prof. Dr. Kopp Mária által alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek Magyarországon, a fiatal nemzedékek megvalósíthassák családdal kapcsolatos álmaikat.

A gyermekvállalás szempontjából meghatározó szerepet játszik egy családbarát munkahely, valamint a munka-magánélet egyensúlya. Ezt felismerve a Mozgalom 2013-ban megalapította a Családbarát Vállalat Díjat.

A díjat olyan vállalatoknak ítéli oda a szakmai zsűri, akik kategóriájukban kiemelkedően fontosnak tartják a kisgyermekes munkavállalók támogatását, a gyermekvállalást, a kiegyensúlyozott családi és munkahelyi környezetet, valamint jövőbeli céljaik között fontos szerephez jut a családbarát működés kialakítása is. A mozgalom által díjazott cégek a társadalmi szemlélet, gondolkodás és közbeszéd formálását is végzik.

2015 óta a díjat a Családbarát Vállalat Gálán adjuk át.

2016-tól a díj neve „Év Családbarát Vállalata”.

A Mozgalom által felkért szakmai zsűri előterjesztése alapján Az Év Családbarát Vállalata címet olyan vállalatoknak ítéli oda, akik családbarát vállalati kultúrájukkal példaként szolgálhatnak.

A kategória győztesek mellett a szakmai zsűri előterjesztése alapján az újszerű ötleteket, egyedi megoldásokat különdíjakkal értékeljük.

Szintén 2016-tól kiemelt Családbarát Vállalat Stratégiai Partnerséget kötött a Mozgalom olyan Családbarát Vállalat díjjal rendelkező szerevezettekkel, akik saját erejükből a családbarát szemlélet magyarországi elterjedéséért is erőfeszítéseket tesznek.

A pályázatra jelentkező vállalatok a Balansz Partnerség keretében számos szakmai programon, találkozón és konferencián vehetnek részt a Mozgalom jóvoltából, és megmutathatják jó gyakorlataikat, hogy a családbarát szemlélet mind jobban elterjedhessen a vállalatok között.

Képgaléria a Gáláról:

2018-ban címet kapott vállalatok:

 

Családbarát vállalat címet nyertek 2017-ben:

                  

 

Nyerteseink 2013-2016 között:

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktuális programjaink országosan

Még több program megtekintése

Interaktív

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!