Mindenkinek lehessen annyi gyereke,
amennyit szeretne!
EN

„Családjaink” - Fotópályázat


haromkiralyfi.hu / 2018.09.04.


A Baba- Mama/Papa Klubok találkozója alkalmából

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom 2018. szeptember 22-én tartja a Baba-mama/papa klubok 3. országos találkozóját Budapesten. Ennek alkalmából fotópályázatot hirdetünk, melyre várjuk a klubok fényképeit.

A beküldött képek közül a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom három győztest választ, akik

20 000 Ft értékű ajándékcsomagot vehetnek át a helyszínen


A fotópályázaton résztvevő valamennyi klub a Képmás felajánlásából ajándékban részesül. Az első 5 pályázó klub, akik legalább 100 km távolságra vannak Budapesttől, a programra való eljutáshoz részbeni útiköltség támogatást kapnak. (további infó: palyazat@haromkiralyfi.hu)

Pályázók köre:

  • Baba-mama/papa klubok

  • kisgyermekekes közösségek

  • kismama csoportok, klubok

A képek beküldésének módja:

A fényképet kérjük jpg kiterjesztésben, min. 5 megapixel felbontásban e-mailben elküldeni a palyazat@haromkiralyfi.hu címre, a levél tárgya FOTÓPÁLYÁZAT 2018 legyen.. Egy klub legfeljebb 3 fényképpel pályázhat.

A pályázat akkor érvényes, ha egy gyors regisztrálással itt megerősítitek a részvételt, elfogadjátok az adatkezelést, és pályázati szabályzatot:

Beküldési határidő: 2018. szeptember 20.

 

Támogató:

Pályázati szabályzat:

1.) A pályázó a pályázatban való részvétellel elfogadja a jelen pályázati feltételeket, és hozzájárulását adja, hogy a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány közérdekű céljaival kapcsolatban a személyes adatok kezelje a jelen kiírásban és a szervezet honlapjáról letölthető Adattvédelmi és Adatkezelési Szabályzatban foglaltak szerint.

2.) A pályázaton kizárólag olyan fényképek vehetnek részt, amelyek esetében a pályáztató és a pályázó adatai helyesen kerülnek feltüntetésre. Téves, hibás vagy hamis adatok megadása a pályázatból való kizárással jár.

3.) A benyújtott fénykép szerzői joga a pályázóé. A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom a fénykép pályázati benyújtásával nem kizárólagos, időben és térben korlátlan felhasználási jogot szerez, amely kiterjed a fénykép változatlan vagy módosított formában történő egyszeri vagy többszöri bemutatására a pályázat eredményhirdetése vagy más, az Alapítvány tevékenységéhez kapcsolódó rendezvény vagy annak hirdetése keretében, ugyanakkor nem terjed ki a fénykép üzleti célú terjesztésére.

4.) A pályázó, illetve törvényes képviselője szavatol azért, hogy a pályázati anyag és az annak részét képező szerzői mű a pályázó saját szellemi alkotása és ezért annak a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány általi felhasználása más harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti.

5.) A pályázó, illetve a fénykép által megvalósított bármely jogsértésért, károkozásért és egyéb sérelemért felelősség kizárólag a pályázót terheli. A Mozgalom ilyen esetekért felelősséget nem vállal, a felelősségét teljes körűen kizárja.

6.) A pályázattal kapcsolatos minden jogi út kizárva, ideértve a pályázat feltételeit, az elbírálás körülményeit és annak eredményét is.

7, ) A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: gesztes.olympia@haromkiralyfi.hu

8, ) A pályázat leírása:

Előző oldalra »  •  Főoldalra »

Aktualitásaink

Még több

Interaktív

Index

Névmutató a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom sokoldalú tevékenységéről

0-9ABCCsDEFGGyHIJKLMNNyOÖPRSSzTUÜVZ

Videó galéria

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot!